Καλέστε μας! 210-9880090
the cubicle translation services
  • post production

  • subtitling services

  • localization services
  • dubbing services

The Cubicle

Ζούμε στην εποχή των πολυμέσων

Στις μέρες μας, η αγορά πολυμέσων αναπτύσσεται πολύ πιο γρήγορα από οποιαδήποτε άλλη. Είτε είστε καλλιτέχνης, παραγωγός, διανομέας ή εκπρόσωπος μεγάλου οργανισμού παραγωγής οπτικοακουστικού υλικού, είναι πλέον ευκολότερο από ποτέ να προσεγγίσετε το κοινό σας. Η τηλεόραση, ο κινηματογράφος και οι φορητές συσκευές κάθε είδους αποτελούν πιθανές διεξόδους προβολής για το προϊόν σας. Ένα μόνο πράγμα σας εμποδίζει να μεγιστοποιήσετε το κοινό σας: Η γλώσσα.

Απλή μετάφραση… ή τοπικοποίηση;

Η μετάφραση του υλικού σας στη γλώσσα του κοινού που θα θέλατε να προσεγγίσετε δεν είναι απλή υπόθεση. Πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν πολλούς παράγοντες, από πολιτισμικούς, μέχρι και νομικούς. Επιπλέον, κάθε πλατφόρμα έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και δυνατότητες. Θα προσεγγίζατε ποτέ με τον ίδιο τρόπο δύο εντελώς διαφορετικά μέσα, όπως είναι π.χ. η τηλεόραση και το διαδίκτυο;

Ελάτε στην Cubicle!

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε όλα αυτά τα ζητήματα, παρέχοντάς σας υπηρεσίες τοπικοποίησης υψηλής ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, ανεξάρτητα από τη φύση του υλικού σας και από το μέσο προβολής του. Δείτε τις υπηρεσίες μας και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες. Μην κλείνετε την πόρτα στις προοπτικές που σας ανοίγει η σύγχρονη τεχνολογία!

Μαλτέζου 39, ΤΚ 17455, Άλιμος, Αττική | Τηλ: 210-9880090
TheCubicle © 2016 | Διαχειριση Ιστοσελιδων - Web Builders