Καλέστε μας! 210-9880090
the cubicle translation services
  • post production

  • subtitling services

  • localization services
  • dubbing services

Εταιρεία

Συνδυάζοντας την καινοτομία με την εμπειρία για την επίτευξη υπεροχής

Η Cubicle ιδρύθηκε το 2010 από την Πέννυ Παππά, η οποία είναι και Γενικός Διευθυντής της εταιρείας. Η κα Παππά ανήλθε μέσα από τις τάξεις του κλάδου, ξεκινώντας ως μια απλή μεταφράστρια και εξελίχθηκε κατά τη διαδρομή της μέχρι τη θέση της account manager για διάφορα αναγνωρισμένου κύρους μέσα ενημέρωσης. Η πλήρης γνώση της για τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται αποτελεί ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για την το Cubicle.

Καινοτομία

Η τοπικοποίηση και η τεχνολογία πάνε χέρι-χέρι. Έχουμε πάντα τα μάτια μας ανοιχτά για τεχνολογικές καινοτομίες που μπορεί να ωφελήσουν εμάς και τους πελάτες μας. Προσπαθούμε να είμαστε μπροστά από τις τεχνολογικές εξελίξεις, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές επιλογές για τις ανάγκες τους. Δείτε τη σελίδα με τις υπηρεσίες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Εμπειρία

Παρά το γεγονός ότι είναι μια νέα εταιρεία, το προσωπικό της Cubicle αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους, ειδικευμένους και έμπειρους μεταφραστές και τεχνικούς. Οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες μας έρχονται με άριστες συστάσεις και μας παρέχουν – και στη συνέχεια τους πελάτες μας – υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Υπεροχή

Παρά το γεγονός ότι η Cubicle  είναι μια νέα εταιρεία, έχει πείσει – με την απόδοσή της – πολλά αναγνωρισμένου κύρους μέσα ενημέρωσης και τηλεοπτικά κανάλια να την εμπιστευτούν για τις ανάγκες τους σε υποτιτλισμό και τοπικοποίηση. Πάντα προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες άριστης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας οποτεδήποτε θέλετε και εμείς θα απαντήσουμε άμεσα με επιλογές που είναι βέβαιο ότι θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας σε τοπικοποίηση και υποτιτλισμό.

Μαλτέζου 39, ΤΚ 17455, Άλιμος, Αττική | Τηλ: 210-9880090
TheCubicle © 2016 | Διαχειριση Ιστοσελιδων - Web Builders